Om Premedica

Sedan 1998 tillverkar vi QUIC DIAGNOS - ett specialistanpassat kodhjälpmedel. Sedan starten har efterfrågan bara blivit större och idag finns QUIC DIAGNOS (ICD-10) i 23 olika versioner i Sverige. Till vår hjälp med urvalet av koder anlitar vi de duktigaste specialisterna eller arbetar direkt med specialistläkarföreningarna. Allt för att Quic Diagnos hela tiden skall vara uppdaterad och innehålla det som varje läkare behöver. Detta har gjort att Quic Diagnos är det mest använda kodningsverktyget på arbetsgolvet. 

 

Premedica åtar sig inredningsuppdrag och projektledning för en anpassad miljö på olika vårdinrättningar. Allt i från väntrum till hela mottagningar. Koncept och design med patient och arbetsmiljö i fokus. Förfrågan och offert: info@premedica.se

 

Premedica har också ett brett sortiment av produkter, sport och hjälpmedel för olika patientgrupper som Diabetiker, Reumatiker, Allergiker, Ögon med flera: FRIO kylfodral, iCOOL medicinska transportväskor, ALLPRESAN - krämskum, TIMESULIN - det smarta pennlocket, BLOC - druvsocker och FITLETIC - smarta väskor är några av de populära produkter vi jobbar med. Mer om detta och mycket mer finner du i vår webshop Romalore.com  Varmt välkommen in o kika på vårt sortiment!